DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ 2019/2020

DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ 2019/2020
ZIMNÍ (říjen - prosinec)      3 PŘEDSTAVENÍ ZA 840 Kč 
JARNÍ (leden - březen)        3 PŘEDSTAVENÍ ZA 840 Kč 
ROČNÍ (říjen - březen)        6 PŘEDSTAVENÍ ZA 1500 Kč 
 
Cena bez předplatného za jedno představení 290 - 500 Kč.
 
Uvidíte celkem 6 představení. Termíny jednotlivých představení budou vždy oznámeny v místním tisku Naše město, v Jesenickém týdeníku, na letácích, plakátech, na propagačních plochách MKZ Jeseník a na webových stránkách www.mkzjes.cz. Začátky představení v 19 hodin (všední dny) nebo v 17 hodin (víkendy).
ZMĚNA VYHRAZENA!!!
 
Výhody předplatného:
  • Máte zajištěno stálé místo v hledišti po celou dobu sezóny.
  • Nižší cena proti běžné zakoupené vstupence.
  • Abonentní kartu můžete darovat nebo půjčit.
Čtvrtek 24. 10. 2019 v 19 hodin
ZNOVU A LÍP
Situační komedie o lásce, manželství a přehodnocování. Marek je populární spisovatel, má rád drahé pití, mladší ženy a obdiv. Věra je jeho manželka a už toho má dost. Tedy rozvodové řízení, dělení majetku, právnická bitka a praní špinavého prádla! Co by se ale stalo, kdyby ti dva smazali dvacet let manželství a byli zase na začátku - mladí, zamilovaní a plní ideálů...? Svižná komedie o lásce, manželství i přehodnocení. 
Hrají: Marek Daniel, Kristýna Frejová, Václav Vašák / Zbyšek Humpolec, Marcela Holubcová / Klára Cibulková, Jana Kozubková / Petra Mikulková.
Uvádí: Divadlo Titans.
 
Úterý 26. 11. 2019 v 19 hodin
DOKONALÁ SVATBA
Bill má rád Rachel. Rachel má ráda Billa. Brzy bude dokonalá svatba, jenže to by tu nesměli být také Tom, pokojská Julie a jedna neznámá známá dívka. Skvostná situační komedie britského dramatika Robina Hawdona o svatbě, jakou jste ještě nezažili. Je ráno. Billovi začíná svatební den. Předchozí večer zapíjel s kamarády svobodu. Za chvíli ho má přijít vzbudit jeho nevěsta. Jenže ouha! Zjišťuje, že pod peřinou je s ním neznámá dívka...
Hrají: Václav Kopta, Ondřej Volejník, Patricie Solaříková, Simona Vrbická, Lilian Fischerová, Jana Trojanová a Aleš Petráš.
Uvádí: Divadelní společnost INDIGO company.
 
Úterý 17. 12. 2019 v 19 hodin
SLADKÉ MÁMENÍ
Děj se odehrává v jediné místnosti luxusního apartmá, které si pronajaly dvě návrhářky, a hodlají v něm udělat obchod svého života. Prodat své návrhy spodního prádla a negližé majiteli řetězců s oblečením za pět milionů. Důkladně se připravují, ale udělají jednu drobnou chybu. Svým manželům schůzku zatají a uvedou, že jedou na návštěvu ke tchyni jedné z nich. Jenže pánové je sledují, a když najdou luxusní apartmá plné dráždivého sexy dámského a pánského prádla, podezřívají své drahé polovičky, že si přijely užívat a najaly si prostituty. Jenom chvíli, protože když jejich pátrání trochu pokročí, už si myslí, že prostitutkami jsou jejich ženy. V nestřežené chvíli všechny exempláře prádla odnesou do auta, aby zabránili orgiím, a netuší, že poctivým manželkám zřejmě zničili obchod za pět milionů. Jakmile vyjde pravda najevo, hříšníci musí sami přiložit ruku k dílu a pomoci životní kšeft zachránit. Pro jednoho z nich to znamená, že v přestrojení za ženu musí obléci dámské prádlo a pro druhého, že se stává proti své vůli figurínou, která je přenášena sem a tam, nesmí se ani hnout a je přestrojována do ponižujících pánských erotických modelů.
Uvádí: Divadlo Šumperk.
 
Úterý 14. 1. 2020 v 19 hodin
SMÍM PROSIT?
Henri de Sacy je vášnivý milovník všech žen. Jednoho dne se dozvídá, že má po své tetě zdědit balík peněz, pod podmínkou, že se do roka ožení. Ale jak se nemuset své vášně k ženám vzdát a zároveň splnit kladenou podmínku? Řešení bude překvapivé, rozuzlení ještě překvapivější. Svižná komedie, která nabízí vtipné dialogy a krásné herecké příležitosti.
Hrají: Jan Révai, Martin Polách / Igor Bareš, Robert Jašków / Jarmil Škvrna, Kateřina Janečková, Petr Pěknic / Karel Zima.
Uvádí: Studio Bouře.
 
Pátek 21. 2. 2020 v 19 hodin
CRY BABY CRY
Pět žen se v dnes populárním kurzu life coachingu pokusí zjistit, jak by měly změnit svůj život. Může nás ale vůbec někdo naučit, jak žít a jak být šťastný? To je otázka. Náš divadelně zrychlený kurz pod vedením kouče Michala Dlouhého se o to pokusí.
Hrají: Klára Cibulková, Kristýna Frejová, Petra Hřebíčková / Bohdana Pavlíková, Blanka Popková, Réka Derzsi / Eva Vrbková, Michal Dlouhý.
Uvádí: Švandovo divadlo na Smíchově.
 
Úterý 3. 3. 2020 v 19 hodin
KOUZELNÁ VYHLÍDKA
Hudební komedie plná divokých historek! Frída představuje ve svém repertoáru úplně nový žánr – hudební komedii a to hned ve čtyřech hudebních žánrech! První z nich se odehrává v období, kdy vyšší společnost a filmové hvězdy propadly swingu. Ve druhém příběhu se seznámíme s hrdinou z řad policejního sboru, který řeší spory se svojí manželkou s vůní exotiky argentinského tanga. Ve třetím se potkáme s podivínským taxikářem, který svým zákazníkům komplikuje život s příchutí metalu devadesátých let. A konečně ve čtvrté prožijeme dilema ministerského předsedy, který se setkává s albánským bossem a hudbou balkánských Romů.
Hrají: Bára Munzarová, Daniela Šinkorová, Radim Novák a Martin Trnavský.
Uvádí: Divadelní spolek Frída.
 
Stávající předplatitelé si mohou rezervovat svá místa na tel. čísle 727 852 849 nebo na romana.hrtanova.mkz@gmail.com do 30. června 2019.
Po tomto termínu rozdělíme místa dalším zájemcům! Abonentky na předplatné je nutné uhradit a vyzvednout v Divadle P. Bezruče od 2. září do 30. září 2019.
 
Těšíme se na Vaši přízeň.

Partneři

olomoucky_kraj.gif
olomoucky_kraj-2.gif
mesto_jesenik.gif
bannereuroregion1.jpg
bannerEuroregion1.jpg
woox-logo-black-cmyk-page-001.jpg
jeseniky_info.gif
vjesenikach.jpg
ndk-logoweb1.jpg
rozhlas-olomouc.png
radiocas1.jpg
klasika-viva-22.png
klasterni-hs-22.jpg
filmovy_klub_logo.jpg
rodinne_pasy.gif
SUAP-logo.jpg
duhalogo.jpg
logo-KO.jpg
jeseniky_logobanner.jpg
logoVMJ2011.jpg
pll-200.jpg
minipivovarlogosmall.jpg
_logoJT.jpg
wazysmall.jpg
logo-katovna-s-ic.png
Logo-Slovansmall.jpg
bluessmall.jpg
zus-logo.jpg
tanecni_logo-banner.jpg
jesenicke-noviny.jpg
el-chorro-club.jpg
kontra.jpg
javornik.png
mks-javornik.jpg
sos-logo.png
idpasky.jpg
knj.jpg
kudyznudy-rgb.jpg